nl-NLen-US
U bent hier:   Home
  |  Log in

Article Details

Maerlant doneert aan stichting Het Vergeten Kind
Bericht geplaatst op: 18-11-2019


Maerlant doneert de fooienpot
De leerlingen van klas 4 van de horeca, bakkerij en recreatie (HBR) opleiding van het Maerlant hebben onlangs besloten om hun opgehaalde fooien geld nu eens niet te steken in een leuk bezoek aan een pretpark voor zichzelf, maar het te doneren aan de stichting Het Vergeten Kind.
Eén van de leerlingen, Faith Neervoort, heeft de waardecheque overhandigd aan een vertegenwoordiger, Jerryl de Gama, van de stichting Het Vergeten Kind, die zoals u zich kunt voorstellen erg blij was met het bedrag van € 515,30.
Stichting Het Vergeten Kind is er voor de kinderen die vandaag niet naar hun papa en mama kunnen omdat er thuis meervoudige problemen zijn. Zij verdienen net als wij de kans zich te ontwikkelen, vonden de leerlingen van de horeca opleiding.
Het fooiengeld hebben ze opgehaald met hun werkzaamheden in het restaurant waar de leerlingen leren hoe het in de horeca werkt.
Iedere maandag en vrijdag komen er gasten lunchen vanuit de omgeving van Brielle.
Mocht u nu zelf eens willen ervaren hoe goed deze leerlingen kunnen koken en wat voor geweldige gastheren/vrouwen het zijn dan kunt u altijd bellen met het algemene telefoonnummer van de school om te reserveren voor een drie gangen (warme) lunch voor €10,-
Telefoonnummer: 0181-412210
Terug